Welkomstbonus Poker

Zoek de beste welkomstbonus

Geld storten bij pokerrooms gaat tegenwoordig erg gemakkelijk. De meeste pokerrooms bieden je vaak meer dan twintig verschillende stortingmogelijkheden aan. Je kunt dus niet alleen geld storten met iDeal, maar ook met creditcard, PaySafeCard of een e-wallet zoals MoneyBookers en Neteller. Wanneer je besluit om geld te storten bij een pokerroom, moet je echter wel goed naar de voorwaarden kijken. Veel online pokerrooms geven je namelijk een welkomstbonus.

Welkomstbonus

Vaak geven online pokerrooms je een bonus van maximaal een paar honderd euro. Meestal bieden ze je dan een eerste stortingbonus aan, van bijvoorbeeld 100 procent. Wanneer je dan 200 euro stort, krijg je 200 euro extra aan bonus. Deze bonus moet je echter wel vrijspelen. Je kunt dus niet gelijk het bonusgeld laten uitbetalen.

Het is dus belangrijk om te kijken waar je als speler de beste welkomstbonus krijgt. Dit kan namelijk erg veel gratis geld opleveren. Wanneer je bijvoorbeeld voor weinig geld wil spelen, is het niet verstandig om een pokerroom te kiezen waarbij de bonus in één keer moet worden vrijgespeeld. Bij sommige pokerrooms kun je een bonus vaak in delen vrijspelen. Zo krijg je bijvoorbeeld telkens tien euro na het betalen van een bepaald bedrag aan rake.

High stakes welkomstbonus

Wanneer je echter om grote bedragen gaat spelen, doe je er verstandig aan om contact op te nemen met de online pokerroom. Wanneer jij ze namelijk vertelt dat je bijvoorbeeld met 100.000 euro wilt gaan spelen, krijg je vaak een aangepaste bonus. Daarnaast ontvangen high stakes spelers vaak diverse extra bonussen omdat ze om erg hoge bedragen spelen. Van sommige pokerhanden die online gespeeld worden, kan een erg groot huis gekocht worden.

Conclusie

Je moet dus goed kijken bij welke pokerroom je wilt gaan spelen. De kleinere pokerrooms zijn vaak guller in het vrijgeven van bonussen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat kleinere pokerrooms vaak ook slechtere spelers hebben. Je moet dus als pokerspeler zelf de afweging maken om met slechte spelers en dus meer up/downswings te spelen met een interessante welkomstbonus of dat je gaat voor de mega pokerroom van Poker. Dat is natuurlijk niet gemakkelijk, maar het is wel belangrijk om dit in je achterhoofd te houden.

Als je een leuke kleinere pokerroom zoekt kunnen we je Poker adviseren, een goede welkomstbonus en relatief eenvoudig om winsten te behalen met solide pokerspel.

 

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.