Live verslag Jorryt van Hoof WSOP 2014

Op dit moment speelt Jorryt van Hoof het WSOp 2014 in Las Vegas. Deze Eindhovenaar welke als chipleader begon met bijna 40 miljoen chips heeft inmiddels zijn chip aantal verhoogt tot 73 miljoen chips. In zijn kielzog speelt ook de Amerikaan Tonking een zeer sterk toernooi. Deze Amerikaan is zelfs gedurende een aantal handen chipleader geweest nadat hij de nodige chips had afgepakt.

Nog 6 spelers in het toernooi

Inmiddels zijn er dus al 3 spelers uit het toernooi, waaronder de sympatieke Braziliaan en de Amerikaan Newhouse welke net als vorig jaar de final table had gehaald. . Deze spelers waren al shortstacked maar hebben per stuk toch nog bijna een miljoen aan dollars meegenomen. Een andere opvallende speler is Pappas welke zig had opgewerkt naar de derde plaatst maar zojuist met Aas Vrouw verliest van de agressieve Jorryt van Hoof.

Jorryt neemt afstand van de rest

En weer gaat Jorryt allin, nu tegen de Spanjaard Larrabe, de jongste speler van de tafel. Jorryt called de shove van Larrabe welke de raise van Jorryt met Koning-Vijf suites all in gaat met  Boer Tien suited voor 8 miljoen ships (van Hoof had er al 1,8 miljoen inzitten). Van Hoof maakt gelijk een paartje koningen op de flop en wint hiermee nog eens 8 miljoen chips en neemt nu met 85  miljoen chips ook duidelijk afstand van Tonkink (51 miljoen) welke net ook 5 miljoen chips verloor aan Pappas.

Nog 5 spelers aan tafel

Op dit moment (9:50 Nderlandse tijd ) spelen de volgende spelers nog:

  1. Jorryt van Hoof 88 miljoen
  2. Tonking 45 miljoen
  3. Stephensen 27 miljoen
  4. Pappas 25 miljoen
  5. Jacobson 13 miljoen

Jorryt van Hoof ESPN
De 5 spelers zijn allemaal zeker van minimaal 2,1 miljoen dollar, een fors bedrag dus, terwijl Jorryt de tafel maar blijft aanstampen met marginale handen en langzaam alle chips naar zich toetrekt.  Hij heeft nu het dubbele aantal chips van de 2e man aan tafel.

 

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.