JogoBingo

Jogobingo is een van de leukste en bekendste online bingo spellen. De grootste reden dat Jogobingo zo populair is geworden dat is omdat je altijd makkelijk op kan waarderen met je mobiel of telefoon. Je kan je bingo tegoed namelijk snel en makkelijk opwaarderen met je mobiel of telefoon en dat is wel gemakkelijk als je snel even een bingo spelletje wilt spelen.

Bingo Storten met mobiel

Het is heel makkelijk, je pakt je mobiel of telefoon erbij en bel een nummer welke staat aangegeven in je account. Je kunt je bingotegoed eenvoudig opwaarderen als je de aanmelding hebt voltooid. Hierdoor blijft het bingotegoed wat je bij Jogobingo hebt staan ook op je account. Mocht je dus willen stoppen dan kan je de volgende keer gewoon weer verder spelen, want je bingotegoed blijft bewaart!

Bingo Spelen

Het is heel eenvoudig om bingo te spelen bij jogobingo, want je heb verschillende soorten kamers. De kamers zijn geordend op de prijs van de bingo kaarten die er worden verkocht. De kamer met de duurste kaarten rekent een prijs van 50 eurocent per bingo kaart. Hier zijn de prijzen die je wint als je de bingo hoort natuurlijk ook stukken hoger! Wil je grote bingo prijzen dan raden we je aan om in een kamer te gaan waar veel mensen spelen en waar de prijs voor de bingo kaart hoog is. Zo kan je dus een mooie bingo winnen, want dat is natuurlijk het leukste aan jogobingo, het geld wat je wint is ook echt geld!

Chatten

Een belangrijk onderdeel van jogobingo is het chatten. De bingo zoals wij die van vroeger kennen, gezellig bij elkaar zitten, had altijd al een sociale kant. Je kent elkaar, je speelt met elkaar, je praat even lekker bij en je hoopt natuurlijk wat te winnen. Zo is het ook bij jogobingo, het is nu alleen geen leuk cadeau wat je wint, maar een leuke geld prijs! Door het chatten is het online bingo spelen een van de sociaalste spellen die op het internet te vinden zijn. We hopen dat jij het ook gezellig vind!

Dit bericht is geplaatst in bingo. Bookmark de permalink.