Time Tourneys Poker

De Time Tourneys van Poker zijn de perfecte oplossing voor spelers die niet altijd de tijd hebben om een pokertoernooi af te maken. Wees eens eerlijk, hoe vaak heb je er wel niet voor gekozen om een toernooi niet te spelen omdat je wist dat je geen tijd had om het af te maken? Wees nu eens nog eerlijker met jezelf, hoe vaak ben je evengoed een toernooi gaan spelen terwijl je wist dat je al ergens anders moest zijn voordat er een winnaar uit zou komen.

Stel je nu eens voor dat je precies weet wanneer een pokertoernooi eindigt. Bij Poker hebben ze nu toernooien gelanceerd waarbij je precies weet wanneer het eindigt. Je weet hoe een normaal toernooi werkt, het begint, en zal pas eindigen totdat één persoon alle fiches in handen heeft. Bij de Time Tourneys zal er vooraf een klok zijn ingesteld wanneer het toernooi zal eindigen. Als de tijd is afgelopen zullen de stacks van de spelers worden geteld en op basis daarvan worden uitbetaald.

Hoe lang duren deze toernooien?

Poker lanceert de gehele dag toernooien die tussen de 15 minuten en 3 uur duren. Om hieraan mee te doen kan je al vanaf €1 spelen. Als je nog nooit bij Poker hebt gespeeld kan je nu profiteren van een leuke pokerbonus.

Als je je hebt geregistreerd en minimaal €30 stort en de bonus code TIME gebruikt zal je een gratis ticket van €5,50 ontvangen om te gebruiken voor een pokertoernooi. Om deze toernooien te vinden klik je eenvoudig even op de Tourney tabblad en zoek je voor de toernooien met een stopwatch icoontje.

Als je nog geen Poker account hebt kan je er hier eentje gratis aanmaken.

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.