Poker bonus code 2012

Als je graag een potje poker wilt spelen dan kun je bij Poker terecht. Deze pokersite is de grootste op het internet en heeft een leuke poker bonus voor je in petto. Zo kan je nu al de Poker bonus code 2012 (PSP11405) invullen wanneer je een storting plaatst en hierbij extra geld ontvangen. Als je voor de eerste keer geld stort geeft Poker je een bonus van 100% tot maximaal $600. De regel wat geldt hierbij is dat je deze kunt benutten in drie keer. Zo krijg je ook bij de tweede en derde storting een extra bonus bovenop het gestorte geld.

Poker bonus vrijspelen

Wanneer je geld hebt gestort kan je de poker bonus vrijspelen. Hiervoor moet je vpp punten verzamelen die je zult ontvangen wanneer je fee of rake betaalt. Een fee is een extra bedrag dat je betaalt bij het inschrijven van een toernooi. De rake is een klein percentage wat wordt afgegeven aan de pokersite bij de cashgame tafels.

Het bonusbedrag dat je hebt ontvangen zal 17 keer vrijgespeeld moeten worden in vpp punten. Als je dus volledig gebruik hebt gemaakt van deze bonus code dan zal je ongeveer 10.000 vpp punten moeten verzamelen om de gehele $600 extra te ontvangen. Je ontvangt per $1 wat is betaald aan fee of rake al 17 vpp punten. De bonus wordt in stappen van $10 uitbetaald, dit ontvang je dus al bij bijvoorbeeld 170 vpp.

Ook kan je profiteren van reload bonussen waarbij je op de hoogte wordt gebracht via email. Ook zal het bekend worden gemaakt op de website en op de pokersite zelf. Maak gebruik van de Poker bonus code 2012 als je hier voor het eerst gaat spelen. Geef dus altijd de bonus code op en als marketing code PSP11405.

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.