Poker FBI inval

Bij een massale inval van de FBI bij ondermeer de grootste Amerikaanse pokerkamers is beslag gelegd op een groot aantal eigendommen van ondermeer Poker, Poker en Poker. Deze pokerkamers richten zich met name op de Amerikaanse online pokerspelers. Bij de FBI inval werden ook 5 domeinen uit de lucht gehaald en vervangen voor een ambts bericht van de Federal Police.

Terwijl de gehele pokerwereld in rep en roer geraakte en de berichtgeving alle kanten opgingen maken pokerspelers wereldwijd zich zorgen over het geld wat zij bij Poker en anderen hebben staan. Gisteren was het mogelijk geld uit te laten betalen naar een Neteller account (online E-Wallet), ondanks dat de FBI ook beslag had gelegd op een groot aantal bankrekeningen.
Inmiddels zijn Amerikaanse spelers uitgesloten van deelname aan de betaalde poker spellen van Poker en krijgen zij een melding te zien dat vanwege de recente ontwikkelingen men niet kan spelen.

Poker heeft zijn website verhuisd naar een nieuw adres nadat men het oude weggekaapt zag worden door de FBI. Waarschijnlijk staat het overgrote deel van de dollars van de Pokerkamers aanbieders buiten de US maar als poker spelers massaal laten uitbetalen kan men wel eens in hele grote problemen terecht komen bij Poker maar ook de anderen. Normaliter zijn er ruim 300.000 spelers actief, maar dit aantal is op het moment van schrijven fors gedaald naar 107.000 spelers omdat de Amerikanen niet meer kunnen spelen. Aanbieders zoals Poker zullen waarschijnlijk volop profiteren van deze actie van de Amerikaanse overheid.

Alternatieve Pokerrooms

Wat is het alternatief als je bang bent dat je niet meer uitbetaald krijgt en het tot een meltdown komt van Poker? Er zijn een paar grotere Europese aanbieders, waarvan Poker een van de grotere is. Poker heeft mooie software (niet zo mooi als die van Poker maar vooruit) en een goede VIP club voor trouwe spelers met een riante bonus welke je kunt vrijspelen. Wij raden spelers aan voorlopig even uit te wijken naar Europese aanbieders aangezien het niet duidelijk is waar de toekomst naar toegaat. Poker laat geen Amerikaanse spelers toe en om die reden kan de FBI ook niets uitrichten tegen Poker.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.