Barcelona winnaar Champions league 2011

Barcelona heeft voor de 4e keer in haar historie de Champions League gewonnen op Wembly. In een prachtige wedstrijd met een Nederlands tintje speelde het beste team ter wereld tegen Manchester Ubited. Het Barcelona van Affelay won met 3-1 tegen het Manchester United van de afscheid nemende van der Sar. Barcelona is zodoende de winnaar van de finale Champions League 2011. In een wedstrijd die wereldwijd door honderden miljoenen voetbalfans werd gevolgd was het sterrenteam met Messi de bovenliggende partij nadat Manchester in de eerste helft nog mocht hopen op meer.

Barcelona heeft het voetbal van het eens zo grote Ajax geperfectioneerd en liet met prachtig positie voetbal het Engelse Manchester United alle hoeken van het machtige Wembly zien. Helaas was van der Sar twee keer de schlemiel door niet goed opgesteld te staan waardoor de door vele voorspellers genoemde 3-1 als eindresultaat op het scorebord stond. Vooral bij de 2-1 van Messi was het duidelijk dat van de Sar veel te ver uit het midden stond opgesteld waardoor Nederlands beste keeper ooit in totaal 3 keer moest vissen.

Affelay, de ex-PSVer mocht in de blessure tijd ook nog invallen waardoor het voor hem zelfs nog wat extra’s gaf, eerste jaar bij Barcelona en gelijk het hoogst mogelijke halen. Hopelijk hebben de voetbal voorspellers en gokkers goed ingezet op de winst van Barcelona en hebben ze Barcelona voorspelt als terechte winnaar van de Champions League 2011. Voetbal voorspellen doe je bij Casino!

Dit bericht is geplaatst in Sport Wedden. Bookmark de permalink.