Jolly Joker gokkast

Een gokkast die iedere liefhebber van gokkasten online ooit geprobeerd moet hebben, is toch wel de Jolly Joker gokkast. Deze gokkast heeft een basisspel en een spaarspel. Wanneer je in het basisspel een prijs wint dan kun je kop of munt spelen. Wanneer je twee punten hebt gewonnen dan zul je kop of munt moeten spelen. Heb je op de Jolly Joker een prijs gehaald van meer dan vier credits, dan kun je deze omzetten in het spaarspel.

De Jolly Joker gokkast zou zijn naam geen eer aandoen wanneer je geen prijzen kon winnen met de joker symbolen. Met de joker figuren op deze videoslot kun je hoge prijzen winnen op deze gokkast die op de markt is gebracht door Casino. De hoogte van deze bedragen kun je bovenin de gokkast vinden in de paytable. Het kan ook zo maar zijn dat je de mysterie prijs draait. De waarde van deze combinatie is niet bekend, maar het zal zeker geen tegenvaller zijn voor je accountsaldo.

In het bovenspel kun je gokken met vier of met twintig credits per draai. Bij een inzet van twintig credits levert een joker je een prachtige prijs op. Het beste kun je de rollen van de Jolly Joker dus maar eens een flinke draai geven om erachter te komen of het geluk vandaag aan jouw kant staat.

Wanneer je op de Jolly Joker wilt spelen voor geld dan zul je geld over moeten maken naar je account. Dit kun je doen met je mobiele telefoon of je huistelefoon. Het is met je mobiele telefoon ook mogelijk om een SMS te sturen om je speeltegoed te verhogen. Wanneer je ervoor kiest om te bellen dan kun je betalen per gebelde minuut of per gesprek. Je hebt dus genoeg mogelijkheden om je saldo op te waarderen om er vervolgens winst mee te maken op de Jolly Joker.

Dit bericht is geplaatst in gokkasten. Bookmark de permalink.