Draken gokkast

De Dragon Island videoslot is een nieuwe Netent videoslot welke geheel is opgebouwd rondom het thema draken. Vind je draken ook zo leuk dan is het nu mogelijk om op deze nieuwe gokkast te spelen bij het Casino. Draken eiland is een normale 5 rollen gokkast met veel winstlijnen waarop je lekker kunt inzetten. Er zijn vele leuke acties op terug te vinden met extraatjes zoals gratis draaien, Twee kanten uitwinnen / Both Ways Win, jokers op die allerlei momenten opduiken en natuurlijk weer een overvloed aan gratis extra spins met daarbovenop weer extra Wild functies. Ook scatters en andere dingetjes zorgen weer voor veel prijzen welke je met speelgeld kunt binnenhalen. Met de Wildsymbolen worden zelfs vermenigvuldigers gelanceerd waarmee je prijzen tot maar liefst 8 maal worden verveelvoudigd. De draken videoslot is een nieuwe aanwinst en tijdelijk zijn er na registratie 5 gratis draaien te verdienen waarmee je zelfs echt bonusgeld kunt winnen.
Natuurlijk kan je deze gokkast op automatisch spelen instellen zodat je lekker kunt toekijken hoe je speeltegoed oploopt. Er zijn vele geavanceerde instellingen mogelijk zoals dit altijd al het geval is bij de Netent gokkasten en ook deze gokkast heeft weer dezelfde engine gekregen als zijn voorlopers.

Gratis draaien

    • 3 of meer scatters activeren de gratis draaien / freespins. Volgens onderstaande tabel kunnen de winsten lekker oplopen.


Scatters Gratis draaien  gewonnen Inzet verdubbelaars
5 50 100
4 20 10
3 10 3
2 2
Dit bericht is geplaatst in gokkasten, videoslots. Bookmark de permalink.