EK2012 voorbereiding voorbij

De EK 2012 voorbereiding is voorbij en gisterenavond werd de laatste voetbal wedstrijd tegen Noord-Ierland gewonnen met maar liefst 6-0. Een uitslag die normaliter als klinkend kan worden omschreven, ware het niet dat de Ieren er niets van bakten want totaal geen ritme in de benen hadden.

 

 

De voorbereiding leert dat het Nederlandse elftal een pittig toernooi voor de boeg heeft. De grote vorm is er nog niet en die is wel belangrijk om in ieder geval de groepsfase door te komen. In deze eerste groepsfase zitten Duitsland, Portugal en Denemarken. De eerste wedstrijd is komende zaterdag tegen Denemarken, en het is zeer belangrijk om deze wedstrijd te winnen van Denemarken. De Duitsers zullen wel winnen van Portugal want zij zijn in staat de finale te halen met dit elftal.

Mocht Nederland punten verspelen tegen Denemarken is er wellicht nog kans om door Portugal te pakken alsnog door te gaan, ik denk namelijk niet dat Nederland kan winnen van Duitsland, helaas.
Mocht het Nederlands elftal de groepsfase doorkomen dan is alles natuurlijk mogelijk. Er is langzaam maar zeker een stijgende lijn zichtbaar uit de voorbereiding dus wie weet kunnen ze die doortrekken naar het EK 2012 welke wordt gespeeld in de Oekraine en Polen.

Gelukkig is Affelay net op tijd weer fit en hij liet gisteren met zijn 2 goals tegen Noord Ierland zien dat het een zeer talentvolle speler is welke juist nu zijn visitekaartje wil afgeven voor het nieuwe seizoen bij Barcelona. Samen met een gretige voorhoede met van Persie en Huntelaar en de gisteren weer eens bij vlagen weergaloze Wesley Sneijder was het qua goals een leuke wedstrijd tegen Noord Ierland, qua niveau was het triest (dit kwam vooral dus door de Noord-Ieren). De uitslag van Nederland -Noord Ierland was dus 6-0 en met deze score op zak kan men komende week gaan afreizen naar Polen en daar komende week zijn eerste wedstrijd spelen tegen Denemarken.

Wedstrijdschema EK2012

Het speelschema Nederlands elftal ziet er als volgt uit:

  • Zaterdag 9 juni 18:00        Nederland – Denemarken
  • Woensdag 13 juni 20:45    Nederland – Duitsland
  • Zondag 17 juni 20:45         Portugal – Nederland

Vooral die laatste wedstrijd tegen Portugal is dus van belang en gezien de voorbereiding van Portugal (gisteren 3-1 verlies in eigen land van Turkije), wordt het wellicht toch een makkie, wie weet.

Wil je een gokje wagen en heb je alle vertrouwen in het Nederlands Elftal dan kan je natuurlijk bij Casino terecht. De odds liggen redelijk gunstig. Via onderstaande banner kan je inzetten op jouw favoriete team.

Dit bericht is geplaatst in EK2012. Bookmark de permalink.