WSOP 2010 spelers inmiddels “in the money”

Het geweldige prestigieuze main event van het WSOP 2010 is inmiddels in the money beland. Het WSOP (World Series of Poker) main event wordt dit jaar gespeeld door maar liefst 7319 pokerspelers die stuk voor stuk $10.000 dollar hebben ingezet. Het gaat hier natuurlijk om hét No-Limit Hold’em toernooi van het jaar dat elk jaar weer gespeeld wordt in Las Vegas, de droom van iedere pokerspeler.

Na 4 dagen lang spelen is het spelersveld in het WSOP 2010 main event zodanig uitgedund dat er nog een 600-tal spelers zitten te spelen, allemaal op jacht naar de WSOP main-event Bracelet, eeuwige roem en een prijzengeld van bijna 9 miljoen dollar! Op dit moment is vooral van de bekendere spelers welke al het WSOP op de naam hebben gezet Johnny Chan op dreef, hij staat in de buurt van een top tien notering en dat is na 2 eerdere overwinningen van dit main-event natuurlijk een geweldig resultaat.

De bubble-boy was een triest verhaal, een 50 jarige Amerikaan die met QQ en een AA2 flop tegen A2 aanliep. Hij pushte all-in toen er nog een Q bijviel, echter zijn FullHouse hield het niet tegen de AAA22 fullhouse, erg zuur. Als doekje voor het bloeden kreeg hij een ticket voor het WSOP main-event van 2011 (toch nog $10.000).

Er zijn nog een vijftal Nederlanders in het WSOP 2010 main event met Daan Sluyter ( shortstack ), maar ook Fokke Beukers welke redelijk wat spelers ge-elimineerd heeftwelke nog ruim 2 miljoen chips heeft en dus goede kans maakt om het ver te schoppen in het WSOP 2010 main event.

Speel Online Poker bij Titan Poker

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.