uitslag Hamster bingo Albert Heijn 21 januari

Vandaag 21 januari is de laatste trekking van de AH actie hamsterbingo voltrokken. Je kunt de kaarten tot en met het einde van deze maand inleveren bij de klantenbalie van de Albert Heijn in jouw buurt. Wil jij weten welke nummers er getrokken zijn dan kan je hier de laatste trekking van 21 januari terugvinden. Dus de uitslag Hamster bingo Albert Heijn kan je hier nu direct terugvinden, bekijk de afbeelding hieronder met de winnende getallen.

Zoals je weet kan je één van die mooie Bruynzeel keukens winnen of wellicht een mooi pakket met alle bekende huisartikelen van de AH. Dat zou nog eens mooi hamsteren zijn, de welbekende actie waarmee de Albert Heijn nu al jaar en dag vele klanten aantrekt met geweldige acties en koopjes. En nu dus deze succesvolle AH Bingo actie waarmee vele liefhebbers van gratis prijsjes weer halsreikend uitkijken of ze in de prijzen gevallen zijn.
Wat zal het geworden zijn, die keuken, een mooie waardecheque van 100 euro, een soepje, de kaasstengels of wellicht het pakje thee van Earl Grey. Wat het ook is, het is altijd leuk om een mooi prijsje mee te pakken bij de Hamster bingo Albert Heijn actie, welke ongetwijfeld volgend jaar herhaald gaat worden vanwege het grote succes.
Wil je meer teruglezen over de uitslag dan kan dat op de volgende bingo spellen website.

Dit bericht is geplaatst in bingo. Bookmark de permalink.