Poker koopt Poker

Poker komt waarschijnlijk terug online. De eens zo populaire pokerroom welke ruim een jaar geleden offline werd gehaald door de Amerikaanse overheid gaat volgens meerdere bronnen terug online komen door een akkoord tussen diezelfde Amerikaanse overheid en Poker, de grootste pokerroom ter wereld. De voormalige nummer twee wordt volgens zeggen overgenomen voor maar liefst 750 miljoen euro (dat is heel wat poker rake). Het goede nieuws voor voormalige spelers bij Poker is dat iedereen zijn volledige bankroll pokertegoeden krijgt terug betaald.

Het gerucht dat Poker Poker koopt is nog niet bevestigd maar geeft wel aan dat er achter de schermen nog steeds hard gewerkt wordt om Poker terug online te krijgen. Poker heeft een tijdje geleden zijn poker licentie verloren dus is het maar de vraag hoe snel men de systemen weer online kan krijgen. Ook is het de vraag of de systemen aan elkaar gekoppeld gaan worden zodat je met Poker software op het Poker netwerk kunt spelen en andersom.

Tot die tijd kan je natuurlijk gewoon bij Poker spelen of bij Poker, een andere grote aanbieder op het iPoker netwerk. Poker heeft een aardige spelersdatabase en er zijn zelfs rakeback deals te verkrijgen tot 40%, iets wat je ROI vast zal verbeteren op dit poker netwerk.

Poker terug online zal dus nog even duren maar met alle bronnen welke aan het zoemen zijn zal het vast wel weer goed komen met deze mooie pokerroom en zijn exceptionele software. Als Poker terug online komt zal eindelijk een zwarte pagina in de online poker historie kunnen omgeslagen worden.

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.