Poker Fifty50 Sit en Go’s

De Poker Fifty50 Sit en Go’s is pas sinds kort ingevoerd op Poker. Het doel van de Poker Fifty50 Sit en Go’sis om bij de beste 50% te eindigen en wel met zoveel mogelijk punten. Lukt het je om bij de beste 50% te eindigen, dan krijg je sowieso je buy in bedrag terug. Verder krijg je een bepaald geldbedrag voor elke 100 punten die je hebt. Dus speel je een 6max sit en go van $9,30+0,70 en weet je bij de beste 50% te eindigen met 1900 punten, dan krijg je je $9,70 terug en zul je $9,30 x 3 = $29,10. $29,10:90= $0.31 krijgen voor elke 100 punten. Je zult dus 19x$0,31=$5,89 krijgen als winst.

We hebben dus als doel bij de Poker Fifty50 Sit en Go’s om zoveel mogelijk chips te krijgen. Het middel om dit doel te behalen is agressie. We zullen dus agressiever moeten spelen dan normaal, maar ook niet té agressief om als een maniak over te komen. Het liefst willen we dus een imago zien te krijgen bij onze tegenstanders als dat van een tight agressive speler. We folden onze rommel handen, zoals 2 lage kaarten en plaatjes kaarten met een slechte kicker. We zullen alle paartjes, handen met 2 plaatjes en de welbekende monsterhanden spelen. Deze handen zullen we natuurlijk zo agressief mogelijk spelen. We proberen op elke flop tegen elke tegenstander (maximaal 2) te continuation betten. Continuation betten proberen we altijd ter grootte te doen van een halve pot. Zorg er goed voor dat je c-bets dezelfde grootte hebben als je value bets. Op deze manier kan je tegenstander ze niet onderscheiden van elkaar.

In de beginfase van de Poker Fifty50 Sit en Go’s speel je met 1500 punten met een bigblind van 30. We spelen dus met 50 bigblinds. De blinds gaan met elke 3 minuten omhoog. Dit betekend dus dat we maar weinig tijd zullen hebben. Zolang we met meer dan 30 bigblinds spelen, zullen we alle paartjes, 2 plaatjes raisen. Raise 3x de bigblind. Probeer zoveel mogelijk zelf de raiser te zijn in plaats van raises te callen. Raises callen we slechts met de sterkere handen, zoals 77+ of handen vanaf AJ.

In de middenfase (30-10bb) van de Poker Fifty50 Sit en Go’s zullen we lekker gaan stelen. We raisen nog steeds dezelfde handen ongeveer. Maar vanaf nu hebben we hoogstwaarschijnlijk wel informatie over onze tegenstanders. Je weet nu wie er loose, tight spelen. We zullen proberen de tighte tegenstanders uit te buiten. Deze willen alleen maar het geld halen en zullen hun fiches er niet ingooien met matige handjes. Je kunt nu de tighte tegenstanders gaan aanvallen, zelfs als je geen goede hand hebt. De kans is groot dat deze folden en je hun blinden kan oppakken. Zit er een maniak aan je tafel, die veel handen raist maar slechts zelden een raise callt. Dan kan je deze het beste uit te buiten door hem te reraisen met matige handen. Kijk hierbij wel uit voor de tegenstanders achter je.

In de late fase (<10bb) zullen we shove/fold spelen. We gaan allin met elk paartje, 2 plaatjes kaarten. Vanaf de dealer button of de small blind kunnen we allin gaan met elke koning, vrouw, suited connectors of betere handen natuurlijk. Hierdoor kun je makkelijk veel chips winnen, omdat je de bigblind en de ante’s op kan pakken.

Leuk die nieuwe Poker Fifty50 Sit en Go’s toernooitjes en nog geen account bij Poker? Meld je dan nu gratis aan bij Poker en krijg gelijk de beschikking over een bonus van maximaal $600 bij je eerste geldstorting. Voor deze bonus heb je wel een nieuwe code nodig van Poker, de PokerMarketing Code 2011 = PSP11405

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.