Miljoenenjacht Bingokaarten

Een nieuw seizoen van Miljoenenjacht is weer begonnen! Het populaire televisiespel van de Postcode Loterij met de bekende gouden koffertjes heeft dit seizoen een extra dimensie gekregen. Ook thuisspelers kunnen nu namelijk in de prijzen vallen! Je hoeft niet per se in de studio te zitten bij Linda de Mol om kans te maken op prijzen waar je normaal alleen maar van kunt dromen. Door aan Miljoenenjacht Bingo mee te doen, maak je kans op waanzinnige prijzen. Je kunt maar liefst 50.000 euro per lot winnen!

Speel gratis mee

Ben jij deelnemer van de Postcode Loterij? Vergeet dan niet jouw gratis Bingo-kaart te activeren. Voor iedere aflevering van Miljoenenjacht krijg je dan jouw Miljoenenjacht bingokaarten automatisch in jouw e-mailpostbus. Meespelen is enorm eenvoudig. Iedere keer dat de gelukkige deelnemer van het finalespel een koffer kiest en die besluit open te maken, kan je die koffer afvinken op jouw Bingokaart. Kiest de deelnemer bijvoorbeeld koffer 4, 9, 13, 18 en 22 in de eerste ronde en heb jij één van die getallen op jouw Bingo-kaart, dan heb je geluk! Je komt dan een stukje dichter bij Bingo en dus bij een prachtige (geld)prijs.

Speling van het lot

In totaal bestaat de Bingokaart uit twaalf getallen. Waar de Bingo gaat vallen is iedere keer natuurlijk weer een verrassing. Het ligt maar net aan wat de gelukkige speler doet. In totaal maken 500 mensen uit de studio kans om in het finalespel te staan en de koffertjes te openen. Een speling van het lot bepaalt wie er uiteindelijk mag spelen voor een bedrag van maximaal vijf miljoen euro. Wellicht kiest de speler net de koffertjes die jij nodig hebt om Bingo te krijgen. En vijftigduizend euro per lot is natuurlijk geen misselijk bedrag. Speel dus mee met Miljoenenjacht Bingo en maak kans op prijzen die je leven verandert.

Elke dag bingo spelen!

Uiteraard kan je ook elke dag bingo spelen. Bingo geeft je de mogelijkheid om op elk moment bingokaarten aan te schaffen en kan je de spanning ten allen tijden beleven. Je krijgt gratis 5 euro als je jezelf aanmeld om Bingo uit te proberen. Probeer maar, gratis en voor niets op de website van BingoCams.

 

Dit bericht is geplaatst in bingo. Bookmark de permalink.