Atlantis videoslot

In de oudheid leefden goden en de mensheid samen in harmonie. Vervolgens hebben mensen de goden boos gemaakt. Poseidon strafte de mensheid met een grote overstroming. Deze overstroming was zo groot dat het koninkrijk Atlantis zonk in de afgrond. De locatie van deze stad is sindsdien een mysterie. Totdat de legendarische onderzoeker Pierre Le Mer een reis maakte naar de diepzee en deze mythische stad ging verkennen. Worden de wonderen van de oceaan onthuld? Zal Pierre het gevaar kunnen ontwijken? Help de onderzoeker met zijn grote zoektocht en ontdek Atlantis met eigen ogen. Wordt rijkelijk beloond voor je inspanningen!

Favoriete kansspel

Als een videoslots je favoriete kansspel is, dan is de Atlantis videoslot het perfecte spel voor jou. Deze 5 rollen en 3 rijen progressieve slotmachine biedt 20 winlijnen, een wild symbool en een extra gratis spins. Inzetten kan je zelf bepalen door op “kies inzet” te klikken. Wijzig deze tussen de €0,01 en €1,00. De lijninzet bepaal je door op “lijninzet” te klikken en deze kan gewijzigd worden tussen de 1 en 5. De winlijnen wijzig je door op “selecteer lijnen” te klikken en deze kunnen gewijzigd worden tussen de 1 en 20. Door met een maximale inzet te spelen heb je ook maximale kansen en grotere prijzen.

Extra functies

Het joker symbool wordt als haai weergegeven. Als deze op de derde rol terecht komt zal hij zichzelf uitbreiden en dienen als drie jokers. In 3d vorm komt hij uit de videoslot zwemmen en geeft jou de mogelijkheid om andere symbolen hiermee te vervangen. De oesters met parels erin zijn click me symbolen. Bij click me symbolen kan je erop klikken om een mooie geldprijs te onthullen. Bij drie zichtbare click me symbolen zal dit spel van start gaan. Dit symbool vindt je op de rollen 1, 3 en 5.  Verdien gratis spins met het gratis spin symbool. Het maximale aantal gratis spins is 25 met vijf symbolen hiervan.

Als je deze Atlantis videoslot wilt gaan spelen kun je daarvoor 5 euro gratis ontvangen bij Casino. Hier kun je alleen gebruik van maken als je nog niet eerder geregistreerd bent. Beleef een spannende tijd diep in de oceaan op deze 3d videoslot.

Dit bericht is geplaatst in videoslots. Bookmark de permalink.