agressie bij online poker toernooien

De kick van poker toernooien spelen

De adrenaline spuit door je lichaam, je hebt zojuist de grootste bluf van het hele toernooi gemaakt, wat gaat je tegenstander doen? De hele avond loopt dezelfde speler al op je te pikken, hij zit in positie achter je en loopt constant te stelen en re-raisen. Je besloot om hem eens een lesje te leren en je hebt met total air een re-reraise all-in gedaan.

Als je vaker poker toernooien speelt zal je dit vast wel eens meegemaakt hebben. Vaak is het niveau bij de online poker toernooien bedroevend, zeker op de wat lagere limieten. Juist deze diversiteit aan pokerspelers maakt het spelen van online poker toernooien zo leuk. Loeren op je tegenstander totdat hij een fout maakt en zijn hand overspeelt. Een val zetten voor die gast die constant loopt te pushen enz.

Helaas loop je natuurlijk ook wel eens tegen een onverwachte hand aan, je tegenstander welke met geluk op de river zijn straat maakt of een setje scoort.

Meer en meer pokerspelers begrijpen dat de agressieve pokerstijl de beste en meest winstgevende manier van poker spelen is. Als je winstgevend poker wilt spelen moet je gewoon niet bang zijn om een hand te verliezen, wat je vaak zult zien is dat je tegenstanders niet weten hoe ze om moeten gaan met agressieve spelers en dan juist de verkeerde beslissingen gaan nemen. Men overspeelt een hand, gaat zitten bluffen of pusht met een middelmatige hand all-in. Succesvolle pokerspelers profiteren van deze fouten en winnen vaak flinke bedragen aan de pokertafels.

Relaas van dit verhaal, agressie loont (tenminste bij poker). Wees niet bang, als je bang bent om je stack te verliezen speel je met angst en dit beïnvloed je spel negatief. Meet jezelf de agressieve speelstijl aan, heb je hier problemen mee, dan ga eens oefenen op lagere limieten totdat je comfortabel bent om de pokertafels flink aan te stampen.

P.s. zoek je nog een leuke pokerroom, dan kunnen wij je Casino adviseren.

Dit bericht is geplaatst in Poker. Bookmark de permalink.